Palvelumme

Kylpyhuoneremontit
Pääkaupunkiseutu ja Päijät-Häme

Asiantuntevaa kylpyhuoneen remontointia kilpailukykyisin hinnoin

Kymppikylpy tarjoaa sinulle kilpailukykyisiä hintoja laadusta ja ammattitaidosta tinkimättä. Ymmärrämme, että remontit voivat olla merkittävä investointi ja haluamme tehdä unelmiesi kylpyhuoneesta tai saunasta saavutettavan kaikille. Siksi pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen.

Kylpyhuoneen remontointi

Himoitsetko kylpyhuonetta, joka ei pelkästään henki tyylikkyyttä, vaan tarjoaa myös vertaansa vailla olevaa toimivuutta?
Kymppikylpy on sinun avaimesi unelmiesi kylpyhuoneeseen! Yhdistämme kahden vuosikymmenen kokemuksen, tinkimättömän laadun, jotta saat juuri sen, mitä olet aina toivonut.
Kymppikylvyltä saat täyden palvelun kylpyhuoneremontin. Olipa kyseessä suuri tai pieni projekti, me viemme unelmasi totuuteen ammattitaidolla. Meillä ei ole kompromisseja, kun kyseessä on kylpyhuoneremontin laatu. Meillä jokainen remontti on mahdollisuus muuttaa asiakkaidemme unelmat todeksi. Haluamme olla osa tätä muutosta ja tarjota kylpyhuoneesi uudistamisen ilon juuri sinulle! 

Ota rohkeasti yhteyttä  ja anna meidän viedä kylpyhuoneremonttisi uudelle tasolle. 
Kymppikylpy – Unelmiesi Kylpyhuoneet Koteihisi!

Saunaremontit

Sauna on suomalaisten pyhä paikka, jossa kohtaavat rentoutuminen, puhtaus ja perinne. Kymppikylpy ymmärtää saunan merkityksen ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda tämä pyhä paikka moderniin aikaan. Saunaremonttimme yhdistävät perinteen ja nykyaikaisen mukavuuden, jotta voit nauttia saunaelämyksestä täysin siemauksin. 

Olemme suomalainen yritys, joka ymmärtää saunan sielun ja perinteen. Tiedämme, mitä suomalaiset odottavat saunaelämykseltä, ja olemme valmiita tuomaan sen kotiisi. Jokainen sauna on ainutlaatuinen, ja niin on myös saunaremonttimme. 
Nyt on aika kohottaa saunaelämyksesi uudelle tasolle. Ota yhteyttä Kymppikylpyyn, ja anna meidän suunnitella ja toteuttaa unelmiesi sauna. Olipa haaveissasi sitten moderni spa-tunnelma tai perinteinen suomalainen sauna, Kymppikylpy tekee siitä totta.

Tee saunastasi enemmän kuin paikka hikoiluun – tee siitä elämys!

Varaa ilmainen kartoitus

Ilmainen kartoitus on ensimmäinen askel kohti täydellistä tilaa. Ota yhteyttä Kymppikylpyyn ja anna meidän auttaa sinua luomaan paikka, jossa nautit jokaisesta hetkestä. Kymppikylpy – Kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka alkavat ilmaisella kartoituksella!

Laatoitukset

Laatoitus on keskeinen osa kylpyhuoneen, saunan tai märkätilan ilmettä. Kymppikylpy tarjoaa laatoitusratkaisuja, jotka eivät ainoastaan täytä teknisiä vaatimuksia, vaan myös luovat tilaa, tunnelmaa ja kestävyyttä tilaasi. Tutustu, miten voimme tehdä laatoituksestasi kauniin ja toimivan osan kotiasi. Laatoitamme tilasi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Voit valita eri laattakokoja, väriyhdistelmiä ja asettelutapoja, jotta tilasta tulee juuri sellainen kuin haluat.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tila, joka kuvastaa juuri sinun makua ja tyyliä!

Vedeneristykset

Hyvä vedeneristys on erittäin tärkeää useissa rakennuksissa, erityisesti kylpyhuoneissa, saunoissa ja muissa märkätiloissa. Oikein tehty vedeneritys voi säästää monen tuhannen euron vahingot. Vedeneristys suojaa märkätilojasi homeentumiselta, vaurioilta rakenteisiin sekä estää vesivahinkoja, tämän vuoksi oikea tekijä on erittäin tärkeää. 
Vedeneristyksen tärkeys korostuu erityisesti märissä tiloissa, kuten kylpyhuoneissa ja saunoissa, joissa altistus vedelle on korkea. Laadukas vedeneristys on investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitämällä tilat turvallisina, terveinä ja pitkäikäisinä.
Kymppikylpy tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen vedeneristysratkaisun, joka tuo mukanaan turvallisuutta ja laadukkuutta.
Ota yhteyttä meihin ja anna märkätilojesi kylpeä laadukkaassa vedeneristyksessä!

Ota yhteyttä!

Unelmiesi kylpyhuone on vain yhden yhteydenoton päässä!

Soita nyt Kymppikylpyyn ja aloita matka kohti uutta, tyylikästä kylpyhuonettasi. Nopea ja ammattitaitoinen remontti odottaa – ota yhteyttä heti!